KOSGEB'DEN TAM DESTEK

Avrasya Bölgesi’nin ve Türkiye’nin medikal alandaki en önemli buluşma platformu olan EXPOMED Fuarı, KOSGEB desteğiyle büyüyerek yoluna devam ediyor.  Geçtiğimiz yıl KOSGEB desteğiyle fuara katılan KOBİ'ler, metrekare başına 150 TL destek alarak bu yıl daha büyük metrekarelerle fuara dönüyor.
50 ülkeden 1100’ün üzerinde marka ve marka temsilciliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanan EXPOMED, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) desteğini alarak KOBİ’lere de iş platformu yaratıyor.

EXPOMED, KOBİ’leriyle büyüyor…
KOSGEB, ‘Sağlıkta Dönüşüm Programı’ çerçevesinde Türkiye’nin sağlık yatırımlarını desteklemek amacıyla KOBİ’lerin arkasında durarak yeni iş fırsatları yaratmalarına eşlik ediyor. Geçtiğimiz yıl KOSGEB desteğiyle EXPOMED’e katılan KOBİ'ler, bu yıl metrekare başına 150 TL destek alarak daha büyük metrekarelerle fuara dönmeye hazırlanıyor. Medikal sektöre iş hacmi yaratma fırsatlarına da olanak sağlayan bu hibe desteği sayesinde fuar katılımcıları, yerli ve yabancı sektör profesyonelleriyle bir araya gelerek sektörün gelişimini yakından izleme şansı yakalıyor. Ayrıca EXPOMED kapsamında dünyanın farklı noktalarından İstanbul’a gelecek olan alım heyetleriyle de buluşma şansı yakalayan KOBİ’ler, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerini tanıtma fırsatına ulaşıyor.
Öte yandan 2017 yılında 3 temel ürün grubuna göre salonlarını ayıran fuarda ziyaretçiler, aradıkları ürünleri ilgili salonlarda kolayca bulabilecek. Ortopedi ve Sarf Malzemeleri 7-8 ve 9’uncu salonda, Elektro Medikal Ekipman ve Medikal Teknoloji ürünleri 3 ve 4’üncü salonunda yer alırken Hastane Yapı ve Tıbbi Tesis Yönetimi ise 2’inci salonda ziyaretçilerini bekleyecek.