SHQIPTAR


Panairi i 25-të ndërkombëtar për analiza dhe diagnozë medicinale, trajtim, rehabilitim, prodhime laboratorike, aparate, sisteme, teknologji, pajisje dhe spitale

Shkarko skedarin